Integritetspolicy

Elflugan.se (”Elflugan”, ”vi” eller ”oss””)  tillhandahålls av SMAK Design AB, organisations­nummer 556602-0136. Elflugan värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Med denna policy vill vi informera dig om varför vi behandlar personuppgifter, vad vi använder dem till, hur länge vi sparar dem och vad vi gör för att skydda dem.
När behandlar vi personuppgifter, och vilka?
Vi behandlar personuppgifter när du genomför ett köp via vår hemsida, eller om du kontaktar oss via vårt kontaktformulär på www.elflugan.se. De personuppgifter vi behandlar är de du själv anger vid ett köp av på www.elflugan.se eller via vårt kontaktformulär.
Personuppgifter som behandlas vid ett köp:
  • Förnamn och efternamn
  • Adress dit varan ska skickas
  • Telefon
  • E-post
Personuppgifter som behandlas vid kontakt via vårt kontaktformulär:
  • Förnamn och efternamn
  • E-post
Vårt ansvar för dina personuppgifter
Vi sparar dina personuppgifter endast så länge som det är nödvändigt för att kunna utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider. Personuppgifter som krävs för bokföring sparas i enlighet med bokföringslagen. All annan personuppgiftsdata raderas 24 månader efter din sista kontakt med oss.
Marknadsföring
Om du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer vi att använda din e-post för att skicka ut relevant information och erbjudanden för våra produkter. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att kontakta oss på info@elflugan.se.
Utlämning av personuppgifter
I de fall du själv valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer vi att spara din e-post hos vår tredjepartsleverantör MailChimp. Väljer du att avsluta din prenumeration kommer din e-post att raderas. Hör av dig på info@elflugan.se om du vill avsluta din prenumeration.
Tredjepartsleverantörer
Vi använder oss av Klarna som betaltjänstleverantör. Du kan läsa mer om deras behandling av personuppgifter här.
Vår webbsida ligger på plattformen woocommerce och hanteras av webbyrån Tankbar (www.tankbar.com)
Vi använder oss av MailChimp för att skicka vårt nyhetsbrev. Du kan läsa mer om deras behandling av personuppgifter här.
Cookies
Vi använder inte cookies.
Kontaktuppgifter
SMAK Design AB, Bondegatan 21, Ugnen. E-post, info@elflugan.se. Datainspektionen kan du nå här.
0