Elflugan Original kostar cirka 0,60 kr att ha tänd i 1 dygn och 18,25kr att ha tänd i 1 månad om man räknar på ett pris på 2,50kr/kwH. Elflugan Grande kostar 1,56 kr att ha tänd i 1 dygn och 47,55kr att ha tänd  i en månad beräknat på samma pris per kwH.
Vi jobbar på att hitta en lösning med led-lampor, men ännu så länge har vi inte hittat någon som ger det varma ljus som glödlamporna vi nu använder. Tills dess vi hittar någon led som blir varmare kommer vi inte byta. Men tanken finns och det kommer ske när utvecklingen nått fram. Kostnaden för att ha din Elfluga tänd är låg – det kostar 0,42 kr att ha din Elfluga Original tänd i 1 dygn, 2,94kr att ha tänd i 1 vecka och 12,78 kr att ha tänd i en månad (räknat på att kostnaden är 3,5kr/kwH).
Kolla om du har en rund ingång till tranformatorn du vill ersätta eller två stift. Om du har en rund ingång behöver du en transformator av äldre modell. Om du har två stift som ingång är det en nyare modell. Den nyare modellen finns i vit och svart. Du kan beställa alla modeller här.

 

Till Elflugan Grande kan du välja mellan en vit eller svart transformator, båda har dimmer och sladdställ. Dessa kan du köpa här.
Vi har tagit fram en glödlampa som passar ALLA årsmodeller och färger av Elflugan. Det finns en storlek på glödlampor till Elflugan Original samt Elflugan SAND och en storlek till Elflugan Grande. Du hittar alla glödlampor här.
Nej, det behövs inte. Om du t.ex. har 0,8W eller 1,2W (den äldre modellen av glödlampa) och byter till en glödlampa med 1W behöver du inte byta alla glödlampor samtidigt. Det räcker att byta den glödlampa som har gått sönder.
Vi hjälper dig gärna med reparation av din Elfluga. Hör av dig till oss här och förklara vad som är fel på din Elfluga så återkommer vi med en uppskattning på tidsåtgång och pris för din reparation.
Ja, du kan köpa en ELflugan XL som privatperson om vi har den i lager. Hör av dig till oss här så återkommer vi med svar inom 24h.