Frågor och svar

Här hittar du svar på de mest vanligt förekommande frågorna om Elflugan. Svar gällande köpvillkor och leveranstid hittar du här.

Vilken transformator ska jag köpa?

Kolla om du har en rund ingång till tranformatorn du vill ersätta eller två stift. Om du har en rund ingång behöver du en transformator av äldre modell. Om du har två stift som ingång är det en nyare modell. Den nyare modellen finns i vit och svart. Du kan beställa alla modeller här.

Till Elflugan Grande kan du välja mellan en vit eller svart transformator, båda har dimmer och sladdställ. Dessa kan du köpa här.

Vilken glödlampa ska jag köpa?

Vi har tagit fram en glödlampa som passar ALLA årsmodeller och färger av Elflugan. Det finns en storlek på glödlampor till Elflugan Original samt Elflugan SAND och en storlek till Elflugan Grande. Du hittar alla glödlampor här. 

Jag har en Elfluga med den äldre modellen av glödlampor. Om jag byter en glödlampa till den nyare modellen av glödlampa, behöver jag byta alla glödlampor då?

Nej, det behövs inte. Om du t.ex. har 0,8W eller 1,2W (den äldre modellen av glödlampa) och byter till en glödlampa med 1W behöver du inte byta alla glödlampor samtidigt. Det räcker att byta den glödlampa som har gått sönder. 

Min Elfluga har gått sönder, kan ni reparera den?

Vi hjälper dig gärna med reparation av din Elfluga. Hör av dig till oss här och förklara vad som är fel på din Elfluga så återkommer vi med en uppskattning på tidsåtgång och pris för din reparation.

Kan jag köpa en Elflugan XL som privatperson?

Ja, du kan köpa en ELflugan XL som privatperson om vi har den i lager. Hör av dig till oss här så återkommer vi med svar inom 24h.

0